Traži  English (United States) Hrvatski (Hrvatska)

inovativno promotivno partnerstvoICT za pametnu i zelenu sadašnjost i budućnost

 

 

 


 

Časopisi koji objavljuju odabrane
radove 
skupova MIPRO 

 

 

 


 • Rok za dostavu sažetaka:
  16. siječnja 2023.
  30. siječnja 2023.
 • Rok za dostavu radova:
  6. veljače 2023.
 • Rok za konačnu recenziju:
  13. ožujka 2023. 

 

Download
 
DOGAĐANJAVIJESTIPRESS
Hrvatski Telekom potvrdio status najbolje i najbrže mobilne i fiksne širokopojasne mreže
HT osvojio obje umlaut 'Best in Test' nagrade za vodeću mobilnu i fiksnu mrežu
Analiza je provedena na više od 39 milijuna uzoraka prikupljenih od svih pružatelja mobilnih i fiksnih širokopojasnih usluga u Hrvatskoj
 
Hrvatski Telekom učvrstio je svoj položaj vodeće mreže u Hrvatskoj osvojivši ponovno obje nagrade za najbolju i najbržu fiksnu i mobilnu mrežu.
 
Nagrade su rezultat analize više od 39 milijuna uzoraka ukupno, prikupljenih od svih pružatelja fiksnih i mobilnih usluga u Hrvatskoj u razdoblju od šest mjeseci, između prosinca 2021. i lipnja 2022. Osvojene nagrade odražavaju stvarno korisničko iskustvo, pri čemu je HT postigao najviši rezultat u mobilnoj i fiksnoj širokopojasnoj mreži, ostvarujući u oba segmenta bolje rezultate nego prošle godine, osobito u fiksnoj mreži gdje je zabilježen 27 posto bolji ukupni rezultat.
 
„Hrvatski Telekom je još jednom potvrdio status vodeće mreže u Hrvatskoj, a priznanje je tim značajnije jer dolazi kao rezultat stalnog povećanja kvalitete i brzine pristupa internetu te poboljšanja korisničkog iskustva. Tome svjedoči i rekordno uvođenje optike drugu godinu zaredom, prvi puta ikad s više od čak 100,000 novih FTTH priključaka u jednoj godini, a što je bilo popraćeno i udvostručenjem brzina optičke mreže, dok smo u mobilnoj mreži, gdje smo već poslovično jedna od najbržih mreža u Europi, dodatno povećali pokrivenost 5G mrežom na gotovo 100 gradova i više 2 milijuna stanovnika, osiguravajući gigabitne brzine diljem Hrvatske. U skladu s našom strategijom nastavljamo ulagati u mrežnu infrastrukturu doprinoseći izravno razvoju hrvatskog društva, poslovanja i gospodarstva“, izjavio je Boris Drilo, član Uprave i glavni direktor za tehniku i informacijske tehnologije Hrvatskog Telekoma.
 
Ovo je čak peti put da je Hrvatski Telekom osvojio umlaut 'Best in Test' priznanje za najbolju mobilnu mrežu, a drugu godinu zaredom i za najbolju fiksnu širokopojasnu mrežu.
 
 

Izvor: https://www.t.ht.hr/press-centar/objave-za-medije/6250/Hrvatski-Telekom-potvrdio-status-najbolje-i-najbrze-mobilne-i-fiksne-sirokopojasne-mreze.html


[natrag na vijesti]
4. srpanj 2022
Suorganizatori - nasumično
FOI VaraždinIRB ZagrebHAKOMKončar Elektroindustrija ZagrebENT Zagreb