Traži  English (United States) Hrvatski (Hrvatska)

inovativno promotivno partnerstvoUmjetnom inteligencijom prema EU višejezičnosti


DO POČETKA SKUPA

 

Tehničko kosponzorstvo

 
Download

Prijenos autorskih prava (radovi na hrvatskom jeziku)

  Izjava o dozvoli upotrebe autorskog djela

 

 

Časopisi koji objavljuju odabrane
radove 
skupova MIPRO 

 

 

 

DOGAĐANJAVIJESTIPRESS
Dekanici FOI-ja svečano uručena Nagrada župana Varaždinske županije
Dekanici Fakulteta organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Nini Begičević Ređep jučer je na svečanoj sjednici Varaždinske županije, održanoj u Areni Varaždin, uručena Nagrada župana za dugogodišnji doprinos razvoju visokoškolskog obrazovanja, za znanstvena postignuća kao i doprinos u razvoju IT regije sjevera Hrvatske.
 
Nagradu joj je svečano uručio župan Varaždinske županije Anđelko Stričak, a u obrazloženju Nagrade stoji:
 
Nina Begičević Ređep kao prva žena dekanica na čelu Fakulteta organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu te svojim doprinosom od 12 godina u upravi FOI-ja dala je izniman doprinos u razvoju te visokoobrazovne i međunarodno prepoznate institucije.
 
Istaknula se u povezivanju FOI-ja s gospodarstvom, posebice IT kompanijama, intenzivnoj projektnoj međunarodnoj suradnji, znanstvenoj izvrsnosti, internacionalizaciji kao i infrastrukturnim projektima poput novobnovljene Vile Oršić.
 
Nina Begičević Ređep je autorica više od 70 znanstvenih radova te više knjiga i monografija. Vodila je i sudjelovala na više od dvadeset međunarodnih znanstvenih projekata, a osnovala je i Laboratorij za strateško planiranje i odlučivanje.
 
Bila je aktivna i u županiji te se kontinuirano zalagala za razvoj obrazovanja kao vijećnica Županijske skupštine te kao predsjednica i članica više povjerenstava.
 
 

Izvor: https://www.foi.unizg.hr/hr/novosti/dekanici-foi-ja-svecano-urucena-nagrada-zupana-varazdinske-zupanije#nanogallery/nanoGallery/72177720311041997


[natrag na vijesti]
8. rujan 2023


 

Dew Computing


Objavljena je knjiga o Dew Computingu


Springer je objavio novu knjigu o Dew Computing-u (Rosa računarstvo) kao začetnu razinu Dew-Fog-Cloud servisne hijerarhije. 


 
MIPRO otvara suradnju s:
  Public Administration
 

Prijašnji događaji
 
Projekti
 
Video
 
"MIPRO Gridvision" by Zorislav Šojat

Zorislav Šojat održava stranice orijentirane računalstvu, gdje se mogu pronaći mnogi video zapisi MIPRO konferencija, intervjui sa znanstvenicima i drugi zanimljivi materijali: http://gridvision.irb.hr/
 

Binarni kod
http://gridvision.irb.hr/Binarni_kod/


Dodjela Zlatne povelje MIPRO-a i razgovor s Branimirom Makancem

 

 
Kolumne
 
Suorganizatori - nasumično
Sveučilište u RijeciFER ZagrebPomorski fakultet RijekaTehnički fakultet RijekaFOI Varaždin