Traži  English (United States) Hrvatski (Hrvatska)

inovativno promotivno partnerstvoUmjetnom inteligencijom prema EU višejezičnosti


DO POČETKA SKUPA

 

Technical co-sponsorship

 
Download

Prijenos autorskih prava (radovi na hrvatskom jeziku)

  Izjava o dozvoli upotrebe autorskog djela

 

 

Časopisi koji objavljuju odabrane
radove 
skupova MIPRO 

 

 

 

DOGAĐANJAVIJESTIPRESS
Dr. Karla Brkić - pozvana predavačica na savjetovanju AIS

Dr. sc. Karla Brkić iz Meta Reality Labs, Zürich, Švicarska, održat će pozvano predavanje na temu “Proširena stvarnost na uređajima Meta Quest” u okviru savjetovanja AIS u četvrtak 23. svibnja 2024.
 



Što je dopunjena stvarnost? Što je miješana stvarnost? Što je proširena stvarnost? Ovo predavanje predstavit će miješanu i virtualnu stvarnost na platformi Meta Quest 3, pokazat će neke primjere primjene i raspraviti tehnologije računalnog vida i računalne grafike koje su temelj platforme Meta Presence i koje omogućuju razvoj za miješanu stvarnost, uključujući model scene, sidra scene i globalnu mrežu scene.

Dr. sc. Karla Brkić doktorirala je 2013. godine na Fakultetu elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu u području računalnog vida. Znanstveno se usavršavala na Tehničkom sveučilištu u Grazu te na Tehničkom sveučilištu u Beču, Austrija. 2017. je napravila tranziciju iz akademije u industriju te je radila za nekoliko tvrtki koje djeluju u području računalnog vida i strojnog učenja. Od 2022. radi za Meta Reality Labs u Zurichu, Švicarska, gdje radi na razvoju temeljnih tehnika računalnog vida za uređaje Meta Quest. Aktivni je stručnjak iz područja računalnog vida za Europsku komisiju.

Pridružite nam se.


[natrag na događanja]
4. travanj 2024


 

Dew Computing


Objavljena je knjiga o Dew Computingu


Springer je objavio novu knjigu o Dew Computing-u (Rosa računarstvo) kao začetnu razinu Dew-Fog-Cloud servisne hijerarhije. 


 
MIPRO opening collaboration with:
  Public Administration
 

Previous events
 
Projects
 
Video
 
"MIPRO Gridvision" by Zorislav Šojat

Zorislav Šojat održava stranice orijentirane računalstvu, gdje se mogu pronaći mnogi video zapisi MIPRO konferencija, intervjui sa znanstvenicima i drugi zanimljivi materijali: http://gridvision.irb.hr/
 

Binarni kod
http://gridvision.irb.hr/Binarni_kod/


Dodjela Zlatne povelje MIPRO-a i razgovor s Branimirom Makancem

 

 
Columns
 
Patrons - random
IRB ZagrebHAKOMKončar Elektroindustrija ZagrebENT ZagrebA1 Hrvatska