Traži  English (United States) Hrvatski (Hrvatska)

inovativno promotivno partnerstvoICT u pametnim digitalnim ekosustavima

 

 

 

Časopisi koji objavljuju odabrane
radove sa MIPRO 2022


 

 

Download
 
DOGAĐANJAVIJESTIPRESS
MIPRO 2022 - Produžen je rok za prijavu radova i dostavu sažetaka

Hvala svima koji su dostavili svoje sažetke. Za one koji ih nisu stigli dostaviti do 17.1., rok za dostavu sažetaka produžen je do ponedjeljka, 31.1.2022. (rok za savjetovanje SIDE i dalje ostaje 7.2.).

Imajte na umu da je rok za dostavu gotovih radova tjedan dana nakon toga, odnosno 7. veljače.

 


[više]
17. siječanj 2022
Otvorene prijave radova za skup MIPRO 2022

Imate priliku prijaviti znanstvene i stručne radove na 45. Jubilarnom međunarodnom ICT skupu MIPRO 2022 koji će se održati od 23. do 27. svibnja 2022. uz tehničko kosponzorstvo IEEE-a.

Na raspolaganju Vam je 16 savjetovanja.  

Rok za prijavu sažetaka radova je 31. siječnja 2022. godine. Izuzetak je novo savjetovanje SIDE kod kojega je rok 7. veljače.


[više]
17. siječanj 2022
Radovi skupa MIPRO 2021 objavljeni su u digitalnoj bazi IEEE Xplore

Ovogodišnji znanstveni i stručni radovi s 14 savjetovanja i 1 specijalne sekcije na skupu MIPRO 2021 objavljeni su u bazi IEEE Xplore Digital Library. Njih 321 ispunilo je i zadovoljilo kriterije i protokole IEEE-a.

IEEE Xplore objavljuje radove svih IEEE znanstvenih publikacija kao i konferencija čiji su sponzori. Pruža mrežni pristup više od pet milijuna dokumenata s punim tekstom iz nekih od najcitiranijih svjetskih publikacija u elektrotehnici, računalstvu i elektronici.

Čestitamo svim autorima na uspjehu u nadi daljnje uspješne suradnje!


[više]
16. studeni 2021
Poziv za sudjelovanje na konferenciji AMSE-2022

3. međunarodni kongres o naprednim znanostima o materijalima i inženjerstvu AMSE-2022 održat će se od 21. do 25. srpnja 2022. godine u Hotelu Ambasador, u Opatiji.
 

 

Uz MIPRO, zajednički domaćini su Tehnički fakultet Sveučilišta u Rijeci i International Science and Technology Conference Institute - ISTCI, iz Hong Konga, Kina, koji je ujedno i organizator ovog događaja. 

Posebna nam je čast i veliko zadovoljstvo pozvati Vas na AMSE-2022.

Kliknite na [više] za detalje.
 


[više]
8. studeni 2021
Fotografije 44. skupa MIPRO 2021

 

 

MIPRO 2021 - 44. Međunarodni skup za informacijsku, komunikacijsku i elektroničku tehnologiju uspješno je završio s radom 1. listopada 2021. godine.


Zbog pandemije skup je održan hibridno, dijelom je bio je fizički, a dijelom virtualni. Fotografije možete pogledati u nastavku.


[više]
10. listopad 2021
Videosnimka rasprave "Ženski energetski pogledi"

Ususret skupu 44. skupu MIPRO 2021 čiji je ovogodišnji fokus na obnovljive energetske izvore i tehnologije u ponedjeljak, 12. travnja održana je Zoom rasprava pod nazivom „Ženski energetski pogledi“. 


Namjera događaja je iskazivanje potencijala, ideja, mogućnosti i vizija uspješnih žena koje aktivno sudjeluju u provedbi energetske tranzicije i primjeni obnovljivih izvora energije. [više]
8. lipanj 2021
Videosnimka MIPRO Foruma: Blockchain tehnologija za cirkularnu ekonomiju

 


Forum ima za cilj intenzivirati primjenu Blockchain tehnologije u Hrvatskoj i unaprijediti inicijativu za izgradnju pilot Blockchain infrastrukture (CroBSI) te stvoriti poveznicu sa sličnim inicijativama u Europskoj uniji. Namijenjen je naprednim gospodarskim subjektima koji namjeravaju dati doprinos razvoju inovativnih primjena u novim okolnostima i mogućnostima vezano za cirkularnu ekonomiju i šire.


[više]
31. svibanj 2021
MIPRO otvara suradnju s:
  Public Administration
 
Novosti
  • 27.9.2021

    FOI dobiva povelju


    MIPRO 2021

     

    Predsjedništvo MIPRO-a dodjeljuje Povelju MIPRO 2021 Fakultetu organizacije i informatike (FOI) u Varaždinu. FOI je dugi niz godina izrazito zastupljena znanstveno obrazovna institucija u programima i sudjelovanju na događanjima u organizaciji MIPRO-a. FOI daje značajan  doprinos u održavanju savjetovanja, seminara, okruglih stolova i drugih programskih segmenata. Ukazuju inicijative i  provedbene aktivnosti. Sudjeluje s velikim brojem znanstveno stručnim radovima u raznim savjetovanjima na organiziran način sa strane vodstva fakulteta. 

 


Prijašnji događaji
 
Projekti
 
Video
 
Intervjui by Zorislav Šojat

Zorislav Šojat održao je zanimljive intervjue sa sudionicima 43. Međunarodnog ICT skupa MIPRO 2020, a možete ih pogledati na poveznici

http://gridvision.irb.hr/MIPRO2020

 

AkTiVizam 
Od računa do računala i dalje 

 
Kolumne
 
Suorganizatori - nasumično
IRB ZagrebHAKOMKončar Elektroindustrija ZagrebENT ZagrebA1 Hrvatska