Traži  English (United States) Hrvatski (Hrvatska)

inovativno promotivno partnerstvoICT za pametnu i zelenu sadašnjost i budućnost

 

 

 


 

Časopisi koji objavljuju odabrane
radove 
skupova MIPRO 

 

 

 


 • Rok za dostavu sažetaka:
  16. siječnja 2023.
  30. siječnja 2023.
 • Rok za dostavu radova:
  6. veljače 2023.
 • Rok za konačnu recenziju:
  13. ožujka 2023. 

 

Download
 
DOGAĐANJAVIJESTIPRESS
HEP darovao računala osnovnim školama u Dalmaciji

Predsjednik Uprave Hrvatske elektroprivrede Frane Barbarić, u nazočnosti gradonačelnika Starog Grada Antonija Škarpe, uručio je učenicima i predstavnicima Osnovne škole Petra Hektorovića iz Starog Grada na otoku Hvaru nova računala. U aktualnom ciklusu HEP-ove akcije Za naše male genijalce, 100 novih računala dobit će 34 osnovne škole diljem Hrvatske.
 

[više]
6. veljača 2023
Održan sedmi Dan strategije i planova OIV-a


„Dan strategije i planova“, koji već sedmu godinu zaredom okuplja cijeli kolektiv Društva održan je 24. siječnja 2022. godine u Kraš Auditoriumu u Zagrebu.
 
 

[više]
3. veljača 2023
Dekanu Vedranu Bilasu godišnja nagrada "Ivan Filipović"

Dekan FER-a prof. dr. sc. Vedran Bilas dobitnik je godišnje nagrade "Ivan Filipović" za značajna ostvarenja u odgojnoobrazovnoj djelatnosti za 2021. godinu, u području znanstvenog i stručnog rada.
Profesor Bilas značajno je pridonio razvoju profesionalnih potreba studenata diplomskog i doktorskog studija FER-a uvođenjem nastavnih sadržaja i višegodišnjim nastavnim radom u području tehnološkog poduzetništva u suradnji s poslovnom zajednicom, posebice bivšim studentima FER-a. 

[više]
3. veljača 2023
Ericsson Nikola Tesla sudjelovao na panelu o poslovanju u EU okruženju

Na svečanom događanju održanom 25. siječnja u Zagrebu, kompanija Mondo INC Zagreb predstavila je ekskluzivno partnerstvo EURACTIV mreže za Hrvatsku. EURACTIV je dio paneuropske medijske mreže i specijalizirani je kanal za politike Europske unije koji objedinjuje vijesti iz cijele Europe. Predstavljanje portala Euractiv.hr podržali su i izaslanici predsjednika Hrvatskog sabora i predsjednika Vlade te hrvatskih europarlamentaraca, kao i predstavnici diplomatskog zbora, nevladinog sektora, gospodarstva te hrvatskih i europskih medija.
 

[više]
30. siječanj 2023
U pogon ulazi 64. integrirana sunčana elektrana HEP-a, do kraja 2025. bit će ih 200

HEP Proizvodnja pustila je u trajni rad integriranu sunčanu elektranu snage 215 kW, instaliranu na objektima u krugu Termoelektrane-toplane Sisak (TE-TO Sisak), a u tijeku su pripreme za puštanje u probni rad integrirane sunčane elektrane, snage 200 kW u Termoelektrani-toplani Osijek (TE-TO Osijek).

[više]
27. siječanj 2023
Suradnja Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti i Grada Vinkovaca
U srijedu, 18. siječnja 2023. godine, održan je sastanak između predstavnika Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti i Grada Vinkovaca. Tema sastanka bila je međusobna suradnja, a isti je iznjedrio brojne mogućnosti međusobne potpore i suradnje koje će biti realizirane u bliskoj budućnosti na obostrano zadovoljstvo.
 

[više]
24. siječanj 2023
EURAMET: Prof. dr. sc. Damir Ilić voditelj tehničkog odbora TC-EM

Na sjednici Generalne skupštine (General Assembly, GA) europske regionalne mjeriteljske organizacije EURAMET, održanoj 17. siječnja 2023. godine, prof. dr. sc. Damir Ilić izabran je za voditelja tehničkog odbora TC-EM (Technical Committee for Electricity and Magnetism).

 

[više]
23. siječanj 2023
Suorganizatori - nasumično
T-HT ZagrebHEP ZagrebSveučilište u ZagrebuSveučilište u RijeciFER Zagreb