Traži  English (United States) Hrvatski (Hrvatska)
Tehničko kosponzorstvo

 
Pohrana događanja
Objavljen je Poziv za prijavu radova i događaja - MIPRO 2023

Objavljen je Poziv za prijavu radova i događaja za nadolazeći skup MIPRO 2023 koji će se tradicionalno održati u svibnju, od 22. do 26. 5. u Opatiji. 

Ovogodišnji slogan skupa je „ICT za pametnu i zelenu sadašnjost i budućnost“, a pokrit će različita područja primjene ICT-a, od mikroelektronike, elektronike, podatkovne znanosti, biomedicine, telekomunikacija, preko računala u obrazovanju, inženjerskog obrazovanja do inteligentnih i poslovnih inteligentnih sustava, robotike, digitalne ekonomije, prava i još mnoga druga područja.

Sudjelovati možete kao autor znanstvenih i/ili stručnih radova, ali i kao sudionik na nekom od dodatnih sadržaja skupa (radionice, okrugli stolovi, pozvane prezentacije i predavanja te drugi programski segmenti). 

Program je još uvijek u pripremi pa MIPRO poziva sve zainteresirane pojedince i institucije da predlaganjem dodatnih događaja obogate sadržaj skupa.

Sve detaljne informacije u vezi sadržaja, rokova, kotizacija i ostalog vezanog uz sam skup pratite na našem portalu, a svoje upite slobodno pošaljite na adresu mipro@mipro.hr.

Rok za ranu prijavu je do 8. svibnja 2023.


[natrag na događanja]
6. prosinac 2022