Traži  English (United States) Hrvatski (Hrvatska)

inovativno promotivno partnerstvo

 

 

 

Svečano otvaranje
Plenarna istaknuta predavanja
Okrugli stolovi
Radionice
Savjetovanja
Seminari
Prezentacija tvrtke
Gostujući događaji
Izložba
HPC Bura
Download
 


 

 

DOGAĐANJAVIJESTIPRESS
Zagrebačka škola ekonomije i managementa (ZŠEM) postala skupni član MIPRO-a

Temeljem dogovora o budućoj suradnji Zagrebačka škola ekonomije i managementa (ZŠEM) postala je novi skupni član MIPRO-a.

Zagrebačka škola ekonomije i managementa (www.zsem.hr) započela je s radom u rujnu 2002. godine, upisom prve generacije studenata. No, taj je početak zapravo bio kulminacija dugogodišnjeg rada pojedinaca, koji su imali cilj dovesti najbolje prakse svjetskih poslovnih škola u Hrvatsku te stvoriti poslovnu školu koja bi bila rasadnik talentiranih poslovnih ljudi i izvor komparativne prednosti Hrvatske u novim okvirima tržišnog natjecanja.

Misija ZŠEM-a je prenijeti vrijednosti, znanja i vještine potrebne studentima za dugoročan uspjeh u globaliziranom poslovnom svijetu izloženom stalnim tehnološkim i tržišnim promjenama. Misija ZŠEM-a ispunjava se kroz: njegovanje poslovnih vrijednosti i prenošenje tih vrijednosti kao važnoga koda, ugrađenog u život Škole i u sve razine stručnog obrazovanja naših polaznika; usvajanje, prenošenje i povećanje znanja iz područja ekonomije i poslovne administracije; usvajanje i prenošenje vještina potrebnih za poslovanje na globalnoj razini, te za prilagođavanje tržišnim i tehnološkim promjenama.

Vizija ZŠEM-a jest postati prepoznatljivom kao vodećom međunarodno akreditiranom školom ekonomije i menadžmenta u Republici Hrvatskoj, s velikom zajednicom alumnija, uspješno obrazovanih i zaposlenih studenata, koja se stalno povećava i obogaćuje svoj fond znanja i vještina.

Akreditacije i priznanja:
 

ZŠEM je reakreditirana visokoškolska ustanova – Potvrda Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, KL: UP/I-602-04/12-13/00009, UR.BR: 533-07-12-0002, od 27.02.2013.
 

ZŠEM je postigla i međunarodnu akreditaciju te je postala prvom hrvatskom AACSB (The Association to Advance Collegiate Schools of Business) akreditiranom poslovnom školom, te je time ušla u zajednicu pet posto (5%) najkvalitetnijih poslovnih škola u cijelome svijetu.
 

Francuski portal Eduniversal proglasio je ZŠEM najboljom poslovnom školom u Hrvatskoj za 2008., 2009., 2010., 2011., 2012., 2013., 2014., 2015., 2016., 2017., i 2018. godinu i jedina u Hrvatskoj uvrštena u kategoriju 4 Palme koja predstavlja izvrsnost top poslovnih škola sa značajnim međunarodnim utjecajem.
 

ZŠEM postao centrom izvrsnosti u edukaciji HR specijalista (Society for Human Resource Management).

Studiji i studijski programi:


Preddiplomski studiji: Studij ekonomije i managementa, Studij poslovnog prava i ekonomije, Studij poslovne matematike i ekonomije;
Diplomski studiji: Specijalistički diplomski stručni studij - MBA program, Diplomski studij ekonomije;
Executive MBA Program; Diplomski program dvostruke diplome
Doktorski studij: DBA program (Doctorate in Business Administration). Program se odvija u suradnji sa Sheffield Business School (SBS) koji ZŠEM izvodi u suradnji sa Sheffield Hallam University. Titula koja se stječe po završetku je najviša dostignuta kvalifikacija u visokom obrazovanju – Doctor of Buissness Administration.

Mreža međunarodnih partnera: Sjeverna i Južna Amerika, Europa, Azija, Afrika, Australia.

U proteklih petnaestak godina, na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa diplomiralo je više od 2800 studenata, koji sada rade u najvećim i najcjenjenijim tvrtkama i institucijama kako u Hrvatskoj tako i u inozemstvu. Oko 94% ZŠEM-ovaca prvi posao pronalazi kroz godinu dana po zavšetku studija.


[natrag na događanja]
15. ožujak 2019

 

Novosti
 • 31.5.2019

  Organizirajte savjetovanje ili radionicu na skupu MIPRO 2020

  [više]

   

 • 30.5.2019

  Završio skup MIPRO 2019

   
   

  Savjetovanjem DC - Raspodijeljeno računarstvo u znanosti o podacima i biomedicinskom inženjerstvu, u petak 24. svibnja je s radom završio 42. međunarodni ICT skup MIPRO 2019. [više]

   

 • 30.5.2019

  Četvrti dan skupa MIPRO 2019

   
   

  Četvrti dan ovogodišnjeg skupa MIPRO, u četvrtak 23. svibnja, započeo je s plenarnim keynote predavanjem „Strateško planiranje u visokom obrazovanju i znanosti“ koje je održala ministrica znanosti i obrazovanja prof. dr. sc. Blaženka Divjak u sklopu prezentacije rezultata projekta Hrvatske zaklade za znanost HigherDecision. [više]

   

 • 30.5.2019

  Svečano otvoren MIPRO 2019

   
   

  Već tradicionalno, trećeg dana, u srijedu je svečano otvoren MIPRO 2019. Skup su otvorili predsjednik Hrvatske udruge MIPRO dr. sc. Miroslav Poljak, te predsjednik Međunarodnog programskog vijeća MIPRO-a, akademik Karolj Skala. [više]

   

 • 30.5.2019

  MIPRO 2019 – drugi dan

   
   

  Drugi dan održavanja skupa MIPRO 2019 održana je radionica „Kako poučavati matematiku u inženjerskom kontekstu“, stručna prezentacija Grupe KONČAR, dva okrugla stola, sedam savjetovanja i nastavak seminara cjeloživotnog obrazovanja. [više]

   

 • 30.5.2019

  Prvi dan skupa MIPRO 2019

   
   

  Prvi dan održavanja 42. međunarodnog ICT skupa MIPRO 2019 obilježila je radionica dr. Zoltána Juhásza, tri seminara cjeloživotnog obrazovanja i početak savjetovanja Računala u obrazovanju. [više]

   

 
Kolumne
 
Suorganizatori - nasumično
HATZUNIPUT-HT ZagrebHEP ZagrebSveučilište u Zagrebu