Traži  English (United States) Hrvatski (Hrvatska)

inovativno promotivno partnerstvoUmjetnom inteligencijom prema EU višejezičnosti

Tehničko kosponzorstvo

 
Download

Prijenos autorskih prava (radovi na hrvatskom jeziku)

  Izjava o dozvoli upotrebe autorskog djela

 

 

Časopisi koji objavljuju odabrane
radove 
skupova MIPRO 

 

 

 

DOGAĐANJAVIJESTIPRESS
Hrvatski Telekom otvorio vrata najvećeg multimedijskog dućana u Hrvatskoj

U srijedu je zlatni sponzor 42. skupa MIPRO 2019 i skupni član MIPRO-a - Hrvatski Telekom u zagrebačkom shopping centru Arena otvorio najveći multimedijski dućan u Hrvatskoj te tako i na ovaj način nastavio predvoditi u pružanju vrhunskih usluga, prvi predstavljajući javnosti najnovije trendove na tržištu.

Brojni su posjetitelji i gosti ondje imali priliku upoznati brojna inovativna tehnološka dostignuća, digitalne usluge i pametne uređaje čija je svrha poboljšati kvalitetu života čineći svakodnevne aktivnosti jednostavnijima i zanimljivijima. Novootvoreni T-Centar prostire se na čak 190 kvadratnih metara, uređen je prema najvišim estetskim i tehnološkim standardima, a uz bogatu je ponudu predstavljena i gaming zona – interaktivan prostor u kojoj će posjetitelji moći zaigrati dron igru ili se pak okušati u virtualnom nogometu u ulozi igrača odabranoga kluba Hrvatski Telekom Prve Lige.

U ovom atraktivnom T-Centru posjetitelji se mogu upoznati s pametnim uređajima poput 3D printera, pametnih vaga i usisavača, odabrati proizvode iz linije Love Magenta ili se odlučiti za kupovinu popularnog električnog romobila. Po prvi put u Hrvatskoj, na jednom će se prodajnom mjestu moći vidjeti i kupiti Greyp električni bicikl, jedan od najnovijih proizvoda iz tvornice našeg poznatog poduzetnika i inovatora Mate Rimca. Zahvaljujući upravo Hrvatskom Telekomu i novoj eSIM tehnologiji, novi bicikl Greyp G6 ima mogućnost u svakom trenutku biti povezan na internet.

- U Hrvatskom Telekomu smo iznimno ponosni što otvaramo vrata najvećeg multimedijskog prodajnog mjesta u Hrvatskoj u kojem ćemo svima pružiti vrhunsko iskustvo te omogućiti jedan sasvim novi doživljaj naših proizvoda i usluga. Upravo pomoću bogatog sadržaja koji nudimo, želimo povezati sve koji nas posjete s prilikama digitalizacije, kako bi zajedno s nama stvarali svijet boljih mogućnosti, izjavila je povodom otvorenja Maja Žunić, direktorica Sektora za prodaju privatnim korisnicima Hrvatskog Telekoma.

U sklopu otvorenja, iskorištena je i sjajna prilika za prvo predstavljanje najnovijeg Samsung pametnog sata – modela Samsung Galaxy Watch Active 2 LTE. S novim intuitivnim i sofisticiranim značajkama, ovaj će se pametni sat još bolje prilagoditi osobnom načinu života korisnika u odnosu na prethodni model te osigurati kvalitetniji život i lakše obavljanje svakodnevnih aktivnosti.


[natrag na vijesti]
5. rujan 2019
Dew Computing


Objavljena je knjiga o Dew Computingu


Springer je objavio novu knjigu o Dew Computing-u (Rosa računarstvo) kao začetnu razinu Dew-Fog-Cloud servisne hijerarhije. 


 
MIPRO otvara suradnju s:
  Public Administration
 


Prijašnji događaji
 
Projekti
 
Video
 
"MIPRO Gridvision" by Zorislav Šojat

Zorislav Šojat održava stranice orijentirane računalstvu, gdje se mogu pronaći mnogi video zapisi MIPRO konferencija, intervjui sa znanstvenicima i drugi zanimljivi materijali: http://gridvision.irb.hr/
 

Binarni kod
http://gridvision.irb.hr/Binarni_kod/


Dodjela Zlatne povelje MIPRO-a i razgovor s Branimirom Makancem

 

 
Kolumne
 
Suorganizatori - nasumično
UNIPUT-HT ZagrebHEP ZagrebSveučilište u ZagrebuSveučilište u Rijeci