Traži  English (United States) Hrvatski (Hrvatska)

inovativno promotivno partnerstvoDostava sažetaka: 11. prosinca 2023.

Download
 

 

Časopisi koji objavljuju odabrane
radove 
skupova MIPRO 

 

 

 

DOGAĐANJAVIJESTIPRESS
Sveučilište Jurja Dobrile u Puli ponosni je nositelj HRS4R nagrade
Sveučilište Jurja Dobrile u Puli od sada je ponosni nositelj nagrade "HR Excellence in Research" za promicanje poticajnog i povoljnog radnog okruženja za istraživače u njihovoj instituciji.

"Strategija ljudskih potencijala za istraživače" (Human Resource Strategy for Researchers - HRS4R) podržava istraživačke institucije i financijske organizacije u provedbi Povelje i Kodeksa u svojim politikama i praksi. Provedba načela Povelje i Kodeksa od strane istraživačkih institucija čini ih privlačnijima istraživačima koji traže novog poslodavca ili domaćina za svoj istraživački projekt.

Europska komisija priznanjem "Nagrada za izvrsnost ljudskih potencijala u istraživanju" priznaje institucije koje postižu napredak u usklađivanju svojih politika ljudskih potencijala s 40 načela Povelje i Kodeksa, temeljenih na prilagođenom akcijskim planu /strategiji ljudskih resursa.

Sveučilište je sada u fazi implementacije, a kao i sve institucije priznate HR nagradom, ima rok od 24 mjeseca kako bi provelo aktivnosti navedene u Akcijskom planu, vodeći se ponovljenom interno provedenom istraživanju i ispunjenoj GAP Analizi i OTM-R Checklist-i.
 
 

Izvor: https://www.unipu.hr/novosti?@=2fbo9#news_107442


[natrag na vijesti]
8. rujan 2022

Otvoren je Natječaj za dostavu prijedloga za dodjelu

MIPRO godišnje ICT nagradeNatječaj je otvoren do 4. ožujka 2024, a prijedlozi se dostavljaju u elektroničkom obliku na adresu
mipro-natjecaj@mipro.hr.

 

 

MIPRO otvara suradnju s:
  Public Administration
 


Prijašnji događaji
 
Projekti
 
Video
 
"MIPRO Gridvision" by Zorislav Šojat

Zorislav Šojat održava stranice orijentirane računalstvu, gdje se mogu pronaći mnogi video zapisi MIPRO konferencija, intervjui sa znanstvenicima i drugi zanimljivi materijali: http://gridvision.irb.hr/
 

Binarni kod
http://gridvision.irb.hr/Binarni_kod/


Dodjela Zlatne povelje MIPRO-a i razgovor s Branimirom Makancem

 

 
Kolumne
 
Suorganizatori - nasumično
A1 HrvatskaEkonomski fakultet RijekaIEEE Croatia SectionTehničko veleučilište u ZagrebuHATZ