Traži  English (United States) Hrvatski (Hrvatska)

inovativno promotivno partnerstvoICT za pametnu i zelenu sadašnjost i budućnost

 

 

 

Časopisi koji objavljuju odabrane
radove 
skupova MIPRO 


 

 

Download
 
DOGAĐANJAVIJESTIPRESS
Sveučilište Jurja Dobrile u Puli ponosni je nositelj HRS4R nagrade
Sveučilište Jurja Dobrile u Puli od sada je ponosni nositelj nagrade "HR Excellence in Research" za promicanje poticajnog i povoljnog radnog okruženja za istraživače u njihovoj instituciji.

"Strategija ljudskih potencijala za istraživače" (Human Resource Strategy for Researchers - HRS4R) podržava istraživačke institucije i financijske organizacije u provedbi Povelje i Kodeksa u svojim politikama i praksi. Provedba načela Povelje i Kodeksa od strane istraživačkih institucija čini ih privlačnijima istraživačima koji traže novog poslodavca ili domaćina za svoj istraživački projekt.

Europska komisija priznanjem "Nagrada za izvrsnost ljudskih potencijala u istraživanju" priznaje institucije koje postižu napredak u usklađivanju svojih politika ljudskih potencijala s 40 načela Povelje i Kodeksa, temeljenih na prilagođenom akcijskim planu /strategiji ljudskih resursa.

Sveučilište je sada u fazi implementacije, a kao i sve institucije priznate HR nagradom, ima rok od 24 mjeseca kako bi provelo aktivnosti navedene u Akcijskom planu, vodeći se ponovljenom interno provedenom istraživanju i ispunjenoj GAP Analizi i OTM-R Checklist-i.
 
 

Izvor: https://www.unipu.hr/novosti?@=2fbo9#news_107442


[natrag na vijesti]
8. rujan 2022
Suorganizatori - nasumično
T-HT ZagrebHEP ZagrebSveučilište u ZagrebuSveučilište u RijeciFER Zagreb