Traži  English (United States) Hrvatski (Hrvatska)

inovativno promotivno partnerstvoICT za pametnu i zelenu sadašnjost i budućnost

 

 

 

Časopisi koji objavljuju odabrane
radove 
skupova MIPRO 


 

 

Download
 
DOGAĐANJAVIJESTIPRESS
FOI sudjelovao na završnom partnerskom sastanku projekta E-DigiLit u Ankari
U Ankari je 27. i 28. lipnja 2022. godine održan završni sastanak Erasmus+ KA203 projekta E-DigiLit: Enhancing Digital Literacy of University Students (Unapređenje digitalne pismenosti studenata na visokim učilištima) - 2019-1-TR01-KA203-076155.

Nositelj projekta je Sveučilište Dokuz Eylül iz Izmira koje je u suradnji s APEC-om, Agencijom za projektni konzalting u obrazovanju iz Ankare okupilo projektne partnere: Zakladu Sveučilišta San Antonio UCAM iz Španjolske, Sveučilište Coventry iz Ujedinjenog Kraljevstva i Sveučilište u Zagrebu (članice i članovi tima s Učiteljskog fakulteta i Fakulteta organizacije i informatike).

Na završnom sastanku u Ankari sudjelovale su članice i članovi tima Sveučilišta u Zagrebu: prof. dr. sc. Valentina Kirinić, voditeljica projekta na FOI-ju te članovi prof. dr. sc Dragutin Kermek, prof. dr. sc. Violeta Vidaček Hainš, doc. dr. sc. Matija Novak i mr. sc. Lana Škvorc.

Na sastanku su prezentirane aktivnosti i rezultati projekta:
  • kurikulum, digitalni nastavni materijali, Priručnik za nastavnike i Moodle sustav tečaja Digitalna pismenost;
  • priprema, edukacija nastavnika za probno izvođenje tečaja i rezultati (povratne informacije) samog probno izvođenje tečaja;
  • organizacija i rezultati (povratne informacije) provedene završne konferencije tj. događanja s multiplicirajućim učinkom svakog od projektnog partnera.

Također su raspravljani planovi za održivost i utjecaj, vezano uz rezultate projekta i njihovu dodatnu diseminaciju, kao i mogući nastavak projekta te su dogovorene aktivnosti potrebne za izradu završnog izvješća i daljnju diseminaciju.
 
 

Izvor: https://www.foi.unizg.hr/hr/novosti/fakultet-organizacije-i-informatike-sudjelovao-na-zavrsnom-partnerskom-sastanku-projekta-e


[natrag na vijesti]
30. lipanj 2022
Suorganizatori - nasumično
UNIPUT-HT ZagrebHEP ZagrebSveučilište u ZagrebuSveučilište u Rijeci