Traži  English (United States) Hrvatski (Hrvatska)

inovativno promotivno partnerstvoICT za pametnu i zelenu sadašnjost i budućnost

 

 

 

Časopisi koji objavljuju odabrane
radove 
skupova MIPRO 


 

 

Download
 
DOGAĐANJAVIJESTIPRESS
Počeo je ENT Summer Camp 2022
Već dvadeset i jednu godinu, svakog se ljeta u Ericssonu Nikoli Tesli okuplja nekoliko desetaka studenata završnih godina sa STEM fakulteta. Ovi mladi, pametni ljudi koji za svoju ljetnu praksu odabiru Ericssonov Summer Camp tijekom 5 tjedana uz vodstvo iskusnih mentora na osmišljavanju rješenja koja će možda već sutra, iz dobrih ideja prerasti u projekte na kojima će raditi deseci ili stotine stručnjaka razvijajući proizvode koji mijenjaju život i poslovanje nabolje.
 
Ovogodišnji ciklus Summer Campa počeo je u ponedjeljak 11. srpnja, a sudionici u Zagrebu i  Splitu, zavrnuli su rukave i počeli razvijati projekte unutar Big Data domene. U narednim će tjednima, gotovo 50 studentica i studenata naučiti kako prikupljati, spremati, obrađivati, prikazivati i zaključivati u domeni velikih podataka. Svoje će radove na kraju predstaviti internoj stručnoj javnosti, na završnoj svečanosti u rujnu. 
 
Kroz Summer Camp, studenti proširuju svoja znanja, stječu nova poznanstva te vrijedno radno iskustvo koje im je dobra referenca u životopisu. Rad u Summer Campu mnogim je studentima poslužio kao osnova za pisanje radova koji su nagrađivani na različitim razinama te za izradu završnih i diplomskih radova, a posebno veseli što su mnogi od sudionika nakon završetka studija odlučili nastaviti svoj profesionalni rast i razvoj kao zaposlenici Ericssona Nikole Tesle. Od začetka, Summer Camp je pohađalo više od 800 najboljih studenata koji su uz podršku 150 mentora iz kompanije i institucija s kojima Ericsson Nikola Tesla surađuje uspješno realizirali više od 300 projekata. 
 
 

Izvor: https://www.ericsson.hr/20220712-ent-summer-camp


[natrag na vijesti]
13. srpanj 2022
Suorganizatori - nasumično
Ekonomski fakultet RijekaIEEE Croatia SectionTehničko veleučilište u ZagrebuHATZUNIPU