Search  English (United States) Hrvatski (Hrvatska)

innovative promotional partnershipROBOTICS - future of technology world

MIPRO 2019 - 42nd International Convention

HAKOM - Market Day

Thursday, 5/23/2019 10:30 AM - 12:30 PM, Congress hall, Grand hotel Adriatic, Opatija

Organizatori:

MIPRO i Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti - HAKOM

Voditeljica:

Ana Katalinić Mucalo, ana.katalinic@hakom.hr (Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti - HAKOM, Zagreb)

Kontakt osoba:

Velimir Švedek, velimir.svedek@hakom.hr (Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti - HAKOM, Zagreb)

Moderator:

Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti - HAKOM

Uvodničari:

HAKOM, predstavnici operatora i industrije

Tema i cilj događaja:

“Dan tržišta“, u organizaciji Hrvatske regulatorne agencije za mrežne djelatnosti (HAKOM), događaj je koji već nekoliko godina okuplja predstavnike dionika tržišta elektroničkih komunikacija, poštanskih usluga i željezničkih usluga, kao i tijela državne uprave, gospodarstva i medija. Na ovogodišnjem skupu bit će predstavljene najvažnije aktivnosti na tržištima koja HAKOM regulira te ciljevi i zadatci HAKOM-a u budućem razdoblju. Sudionici okruglog
stola pod nazivom “Prilagodba na nove trendove i tehnologije” govorit će, između ostalog, o tome kako se pripremaju za 5G tehnologiju, kakva su njihova viđenja i očekivanja od uvođenja 5G tehnologije te kako planiraju razvoj infrastrukture i usluga.

Mjesto održavanja:

Opatija, sa 170 godina dugom turističkom tradicijom, vodeće je ljetovalište na istočnoj strani Jadrana i jedno od najpoznatijih na Mediteranu. Ovaj grad aristokratske arhitekture i stila već 170 godina privlači svjetski poznate umjetnike, političare, kraljeve, znanstvenike, sportaše, ali i poslovne ljude, bankare, menadžere i sve kojima Opatija nudi svoje brojne sadržaje. 

Opatija svojim gostima nudi brojne komforne hotele, odlične restorane, zabavne sadržaje, umjetničke festivale, vrhunske koncerte ozbiljne i zabavne glazbe, uređene plaže i brojne bazene i sve što je potrebno za ugodan boravak gostiju različitih afiniteta. 

U novije doba Opatija je jedan od najpoznatijih kongresnih gradova na Mediteranu, posebno prepoznatljiva po međunarodnim ICT skupovima MIPRO koji se u njoj održavaju od 1979. godine i koji redovito okupljaju preko tisuću sudionika iz četrdesetak zemalja. Ovi skupovi Opatiju promoviraju u nezaobilazan tehnološki, poslovni, obrazovni i znanstveni centar jugoistočne Europe i Europske unije općenito.


Detaljnije informacije se mogu potražiti na www.opatija.hr i www.visitopatija.com.

Download
 
News about event
Currently there are no news
 
Patrons - random
ENT ZagrebA1 HrvatskaEkonomski fakultet RijekaIEEE Croatia SectionTehničko veleučilište u Zagrebu