Traži  English (United States) Hrvatski (Hrvatska)

MIPROm do znanja i inovacija

MIPRO 2018 - 41. međunarodni skup

KONČAR - Digitalni blizanci

utorak, 22.5.2018 10:30 - 12:30, Camelia 2, Grand hotel Adriatic, Opatija

Sadržaj:

Na prezentaciji će se predstaviti moderne ICT tehnologije koje se mogu koristiti pri nadzoru, upravljanju, održavanju i predikciji ponašanja sustava.Mjesto održavanja:

Opatija, sa 170 godina dugom turističkom tradicijom, vodeće je ljetovalište na istočnoj strani Jadrana i jedno od najpoznatijih na Mediteranu. Ovaj grad aristokratske arhitekture i stila već 170 godina privlači svjetski poznate umjetnike, političare, kraljeve, znanstvenike, sportaše, ali i poslovne ljude, bankare, menadžere i sve kojima Opatija nudi svoje brojne sadržaje. 

Opatija svojim gostima nudi brojne komforne hotele, odlične restorane, zabavne sadržaje, umjetničke festivale, vrhunske koncerte ozbiljne i zabavne glazbe, uređene plaže i brojne bazene i sve što je potrebno za ugodan boravak gostiju različitih afiniteta. 

U novije doba Opatija je jedan od najpoznatijih kongresnih gradova na Mediteranu, posebno prepoznatljiva po međunarodnim ICT skupovima MIPRO koji se u njoj održavaju od 1979. godine i koji redovito okupljaju preko tisuću sudionika iz četrdesetak zemalja. Ovi skupovi Opatiju promoviraju u nezaobilazan tehnološki, poslovni, obrazovni i znanstveni centar jugoistočne Europe i Europske unije općenito.


Detaljnije informacije se mogu potražiti na www.opatija.hr i www.visitopatija.com.

Download
 
Novosti o događaju
Trenutno nema novosti
 
Suorganizatori - nasumično
VIPnet ZagrebEkonomski fakultet RijekaIEEE Croatia SectionselmetTehničko veleučilište u Zagrebu