Search  English (United States) Hrvatski (Hrvatska)

innovative promotional partnershipICT for a Smart and Green Present and Future

 

 

 

Journals publishing selected
MIPRO papers


 

 

Download
 
EVENTSNEWSPRESS
FOI sudjelovao na završnom partnerskom sastanku projekta E-DigiLit u Ankari
U Ankari je 27. i 28. lipnja 2022. godine održan završni sastanak Erasmus+ KA203 projekta E-DigiLit: Enhancing Digital Literacy of University Students (Unapređenje digitalne pismenosti studenata na visokim učilištima) - 2019-1-TR01-KA203-076155.

Nositelj projekta je Sveučilište Dokuz Eylül iz Izmira koje je u suradnji s APEC-om, Agencijom za projektni konzalting u obrazovanju iz Ankare okupilo projektne partnere: Zakladu Sveučilišta San Antonio UCAM iz Španjolske, Sveučilište Coventry iz Ujedinjenog Kraljevstva i Sveučilište u Zagrebu (članice i članovi tima s Učiteljskog fakulteta i Fakulteta organizacije i informatike).

Na završnom sastanku u Ankari sudjelovale su članice i članovi tima Sveučilišta u Zagrebu: prof. dr. sc. Valentina Kirinić, voditeljica projekta na FOI-ju te članovi prof. dr. sc Dragutin Kermek, prof. dr. sc. Violeta Vidaček Hainš, doc. dr. sc. Matija Novak i mr. sc. Lana Škvorc.

Na sastanku su prezentirane aktivnosti i rezultati projekta:
  • kurikulum, digitalni nastavni materijali, Priručnik za nastavnike i Moodle sustav tečaja Digitalna pismenost;
  • priprema, edukacija nastavnika za probno izvođenje tečaja i rezultati (povratne informacije) samog probno izvođenje tečaja;
  • organizacija i rezultati (povratne informacije) provedene završne konferencije tj. događanja s multiplicirajućim učinkom svakog od projektnog partnera.

Također su raspravljani planovi za održivost i utjecaj, vezano uz rezultate projekta i njihovu dodatnu diseminaciju, kao i mogući nastavak projekta te su dogovorene aktivnosti potrebne za izradu završnog izvješća i daljnju diseminaciju.
 
 

Izvor: https://www.foi.unizg.hr/hr/novosti/fakultet-organizacije-i-informatike-sudjelovao-na-zavrsnom-partnerskom-sastanku-projekta-e


[back to news]
Thursday, June 30, 2022

 

MIPRO opening collaboration with:
  Public Administration
 


Previous events
 
Projects
 
Video

 

 
Interviews by Zorislav Šojat

Zorislav Šojat held interesting interviews with the participants of the 45th Jubilee International ICT Convention MIPRO 2022, and you can watch them at the link http://gridvision.irb.hr/MIPRO2022

 
Columns
 
Patrons - random
Sveučilište u ZagrebuSveučilište u RijeciFER ZagrebPomorski fakultet RijekaTehnički fakultet Rijeka