Traži  English (United States) Hrvatski (Hrvatska)

inovativno promotivno partnerstvo
ROBOTIKA - budućnost tehnološkog svijeta

 

 

 

 


  • Rok za dostavu sažetaka:
    1. lipnja 2020.
  • Rok za dostavu radova:
    1. lipnja 2020.
  • Rok za konačnu recenziju:
    22. lipnja 2020. 

 

Download
 


 

 

DOGAĐANJAVIJESTIPRESS
Comping – novi skupni član

Tvrtka Comping postala je novi skupni član udruge MIPRO. Comping je jedna od vodećih ICT tvrtki u Hrvatskoj, nudi vrhunska poslovna tehnološka rješenja i s njima povezane usluge, kreirane prema potrebama klijenta. Već 30 godina podupire poslovanje perspektivnih tvrtki stvarajući inovativna ICT rješenja i s njima povezane usluge, kreirane prema potrebama klijenta.

Poznaju i prate nove tehnologije te doprinose njihovom razvoju, kao i mogućnostima primjene. Zamišljaju ih, dizajniraju i raspoređuju na posve nov način te pružaju cjelovit pristup – od planiranja do realizacije. Njihovi inovativni alati, metodologije i strategije postaju metodom za smanjenje troškova, bolju organizaciju ili povećanje produktivnosti. Za sebe vole reći da su stručan partner perspektivnih tvrtki.

Rješenja i poslovne usluge koje Comping nudi proizlaze iz područja najviših sfera upravljanja i obrade podataka, umjetne inteligencije, opsežnih rješenja i usluga u financijskoj industriji, robotizacije poslovnih procesa pa sve do onih naizgled bazičnih usluga poput podizanja i održavanja IT infrastrukture. Comping u svom portfelju partnera posjeduje velike i srednje tvrtke poput financijskih institucija, osiguravajućih društava, telekomunikacijskih korporacija. Surađujući s Compingom klijenti dobivaju strateškog partnera s jedinstvenom kombinacijom tehnologije, poslovnog znanja i praktičnog iskustva koji im pomaže prepoznati trenutne i buduće poslovne izazove, pridonoseći tako njihovoj konkurentnosti.

U nešto više od 30 godina postojanja stekli su više od 1500 klijenata, imaju preko 100 ICT stručnjaka, posjeduju više od 700 certifikata. Posjeduju najviše partnerske statuse kod tehnoloških giganata kao Hewlett Packard, Dell Techologies, SAS Institute, Wmware, Veeam, Red Hat, Microfocus, Infosys.

Poslovno rješenje koje je rezultat Compingove ekspertize i timskog rada je ThingsTalk platforma za obradu podataka. Također i tvrtka IOT Net Adria,  kao još jedna inicijativa Compingove poslovne orijentacije prema novim tehnologijama. Podignuta je IOT mreža na području čitave RH, te je Hrvatska pozicionirana kao jedna od 70 zemalja u svijetu koja je prekrivena Sigfox mrežom. Radi se o 0G tehnologiji koja je odgovor visoke tehnologije na  globalnu ekološku krizu. Minimalna potrošnja energije, iznimno dugi vijek trajanja baterija, bez štetnih zračenja uz niske troškove korištenja glavne su odlike ove tehnologije.

Više o tvrtki Comping doznajte na www.comping.hr.


[natrag na događanja]
30. siječanj 2020
Suorganizatori - nasumično
HATZUNIPUT-HT ZagrebHEP ZagrebSveučilište u Zagrebu