Search  English (United States) Hrvatski (Hrvatska)

innovative promotional partnershipROBOTICS - future of technology world

 

 

 

Download
 

 

 

EVENTSNEWSPRESS

Pogled iz kosa


Biography

MIPRO INOVA(cije) - industrija na skupu MIPRO 2012

Nadam se da Vam je poznato da je MIPRO skup utemeljen na interesima  gospodarstva - za mene to primarno znači na interesima industrije. To mu daje  snagu i vitalnost koja s godinama  raste. Nadam sa da Vam je također poznato da kičmu MIPRO-a čini deset savjetovanja/konferencija posvećenih pojedinim užim područjima informacijske i komunikacijske tehnologije, elektronike i mikroelektronike. Tu je i sekcija radova studenata MIPRO Junior. Radove na ta savjetovanja/koferencije šalju autori iz industrije, obrazovanja, znanosti, državne i lokalne uprave. Ti radovi završavaju na skupu MIPRO gdje se prezentiraju, a potom dospijevaju u tiskane i e-zbornike i u uglednu bazu IEEE Xplore putem koje su svima dostupni.
 
Vrijeme je pokazalo da u industriji (ali i u znanosti, obrazovanju, upravi, društvu općenito) postoje kreatori proizvoda, tehnologija i usluga koji isključivo žele prezentirati svoj proizvod i žele ga u nekoj formi prodati ili naći investitora koji bi u njega ulagao. Njih ne zanima pisanje radova koji će ući u zbornike već isključivo prezentacija onoga što su konkretno napravili.
 
Zahvaljujući suradnji s kolegom  Goranom Radićem iz tvrtke Applicon i osnivaču  udruge Hrvatski nezavisni izvoznici softvera,  MIPRO ove godine prvi put organizira novu sekciju MIPRO INOVA(cije) koja će služiti upravo onome što do sada nismo imali – prezentiranju novih proizvoda, tehnologija i usluga. Pogledajte detaljnije na www.mipro.hr. Možda ste Vi upravo idealan autor prezentacije za sekciju MIPRO INOVA(cije). Koliko god vremena utrošili u kreiranje vašeg novog proizvoda, malo ćete vremena trebati za pripremu prezentacije.
 
Pokrovitelj sekcije je upravo udruga Hrvatski nezavisni izvoznici softvera, dok je Udruga inovatora Hrvatske partner sekcije. Sekcija ima podršku i Poslovno-inovacijskog centra Hrvatske – BICRO d.o.o..
 
Dobro došli na MIPRO INOVA(cije) od 21. do 25. svibnja 2012. u Kongresni centar Grand hotela Adriatic u Opatiji u sklopu jubilarnog 35. Međunarodnog skupa MIPRO!

Monday, January 09, 2012

START UPomanijaMonday, March 25, 2019
„Maharadžin paradoks“ ili „Da li je maharadža socijalno osjetljiv i ako jeste zašto nije?“Wednesday, June 24, 2015
Kopanje strategije u selu Zvrnduša GornjaWednesday, June 24, 2015
ARCHIVE
Patrons - random
IEEE Croatia SectionTehničko veleučilište u ZagrebuHATZUNIPUT-HT Zagreb