Search  English (United States) Hrvatski (Hrvatska)

innovative promotional partnershipICT in renewable energy technologies

 

 

 


Download
 
EVENTSNEWSPRESS

Pogled iz kosa


Biography

MIPRO INOVA(cije) - industrija na skupu MIPRO 2012

Nadam se da Vam je poznato da je MIPRO skup utemeljen na interesima  gospodarstva - za mene to primarno znači na interesima industrije. To mu daje  snagu i vitalnost koja s godinama  raste. Nadam sa da Vam je također poznato da kičmu MIPRO-a čini deset savjetovanja/konferencija posvećenih pojedinim užim područjima informacijske i komunikacijske tehnologije, elektronike i mikroelektronike. Tu je i sekcija radova studenata MIPRO Junior. Radove na ta savjetovanja/koferencije šalju autori iz industrije, obrazovanja, znanosti, državne i lokalne uprave. Ti radovi završavaju na skupu MIPRO gdje se prezentiraju, a potom dospijevaju u tiskane i e-zbornike i u uglednu bazu IEEE Xplore putem koje su svima dostupni.
 
Vrijeme je pokazalo da u industriji (ali i u znanosti, obrazovanju, upravi, društvu općenito) postoje kreatori proizvoda, tehnologija i usluga koji isključivo žele prezentirati svoj proizvod i žele ga u nekoj formi prodati ili naći investitora koji bi u njega ulagao. Njih ne zanima pisanje radova koji će ući u zbornike već isključivo prezentacija onoga što su konkretno napravili.
 
Zahvaljujući suradnji s kolegom  Goranom Radićem iz tvrtke Applicon i osnivaču  udruge Hrvatski nezavisni izvoznici softvera,  MIPRO ove godine prvi put organizira novu sekciju MIPRO INOVA(cije) koja će služiti upravo onome što do sada nismo imali – prezentiranju novih proizvoda, tehnologija i usluga. Pogledajte detaljnije na www.mipro.hr. Možda ste Vi upravo idealan autor prezentacije za sekciju MIPRO INOVA(cije). Koliko god vremena utrošili u kreiranje vašeg novog proizvoda, malo ćete vremena trebati za pripremu prezentacije.
 
Pokrovitelj sekcije je upravo udruga Hrvatski nezavisni izvoznici softvera, dok je Udruga inovatora Hrvatske partner sekcije. Sekcija ima podršku i Poslovno-inovacijskog centra Hrvatske – BICRO d.o.o..
 
Dobro došli na MIPRO INOVA(cije) od 21. do 25. svibnja 2012. u Kongresni centar Grand hotela Adriatic u Opatiji u sklopu jubilarnog 35. Međunarodnog skupa MIPRO!

Monday, January 09, 2012

START UPomanijaMonday, March 25, 2019
„Maharadžin paradoks“ ili „Da li je maharadža socijalno osjetljiv i ako jeste zašto nije?“Wednesday, June 24, 2015
Kopanje strategije u selu Zvrnduša GornjaWednesday, June 24, 2015
ARCHIVE
MIPRO News
Currently there are no news
 
Previous events
 
Projects
 
Video

 

 
Interviews by Zorislav Šojat

Zorislav Šojat held interesting interviews with the participants of the 43rd International ICT Convention MIPRO 2020, and you can watch them at the link http://gridvision.irb.hr/MIPRO2020

 
Columns
 
Patrons - random
Pomorski fakultet RijekaTehnički fakultet RijekaFOI VaraždinIRB ZagrebHAKOM