Traži  English (United States) Hrvatski (Hrvatska)

inovativno promotivno partnerstvoUmjetnom inteligencijom prema EU višejezičnosti

Tehničko kosponzorstvo

 
Download

Prijenos autorskih prava (radovi na hrvatskom jeziku)

  Izjava o dozvoli upotrebe autorskog djela

 

 

Časopisi koji objavljuju odabrane
radove 
skupova MIPRO 

 

 

 

DOGAĐANJAVIJESTIPRESS
Dođite na Dan otvorenih vrata FER-a!
Fakultet elektrotehnike i računarstva u subotu, 26. studenoga 2022., otvara svoja vrata za sve one koji su zainteresirani za znanstvena istraživanja, napredne tehnologije i primjene tih tehnologija u svakodnevnom životu! Svi zainteresirani očekuju se na hodnicima FER-a od 10 do 16 sati.
 
Ipak, Dan otvorenih vrata namijenjen je ponajprije maturantima pred kojima se nalazi važna životna odluka, izbor fakulteta na kojemu će studirati. Stoga je ovogodišnji moto Dana otvorenih vrata i glavna poruka za sve buduće studente ’’DOĐI, VIDI, OSTANI’’. Maturanti će moći iskoristiti ovaj dan i iskusiti kako je to biti znanstvenik, doznati čime se FER-ovi studenti i profesori bave te upoznati ljude s kojima mogu podijeliti svoju strast prema tehnologiji i inovacijama.
 
Hodnici Fakulteta privući će, kao i uvijek, na tisuće posjetitelja, uglavnom maturanata, ali i mlađih srednjoškolaca, osnovnoškolaca pa i djece vrtićkog uzrasta u pratnji roditelja, baka i djedova!
 
Uz prezentaciju FER-a i studijskih programa, posjetiteljima će biti otvorena vrata najzanimljivijih laboratorija, upoznat će ih se s nizom znanstvenih istraživanja i projekata, pozvati ih da sudjeluju u atraktivnim predavanjima, razgovaraju s predstavnicima studentskih i stručnih udruga koje djeluju na Fakultetu, a moći će vidjeti i isprobati niz izuma i tehnologija iz područja elektrotehnike, informacijske i komunikacijske tehnologije te računarstva, koje su osmislili i razvili FER-ovi djelatnici i studenti.
 
 

Izvor: https://www.fer.unizg.hr/novosti?@=2wq0d#news_94045


[natrag na vijesti]
15. studeni 2022
Dew Computing


Objavljena je knjiga o Dew Computingu


Springer je objavio novu knjigu o Dew Computing-u (Rosa računarstvo) kao začetnu razinu Dew-Fog-Cloud servisne hijerarhije. 


 
MIPRO otvara suradnju s:
  Public Administration
 


Prijašnji događaji
 
Projekti
 
Video
 
"MIPRO Gridvision" by Zorislav Šojat

Zorislav Šojat održava stranice orijentirane računalstvu, gdje se mogu pronaći mnogi video zapisi MIPRO konferencija, intervjui sa znanstvenicima i drugi zanimljivi materijali: http://gridvision.irb.hr/
 

Binarni kod
http://gridvision.irb.hr/Binarni_kod/


Dodjela Zlatne povelje MIPRO-a i razgovor s Branimirom Makancem

 

 
Kolumne
 
Suorganizatori - nasumično
ENT ZagrebA1 HrvatskaEkonomski fakultet RijekaTehničko veleučilište u ZagrebuHATZ