Traži  English (United States) Hrvatski (Hrvatska)

inovativno promotivno partnerstvoUmjetnom inteligencijom prema EU višejezičnosti

Tehničko kosponzorstvo

 
Download

Prijenos autorskih prava (radovi na hrvatskom jeziku)

  Izjava o dozvoli upotrebe autorskog djela

 

 

Časopisi koji objavljuju odabrane
radove 
skupova MIPRO 

 

 

 

DOGAĐANJAVIJESTIPRESS
Okrugli stol "Inteligentna proizvodnja"

Okrugli stol "Inteligentna proizvodnja" je nastavak već tradicionalne inicijative organizatora savjetovanja CTS da govori o aktualnostima kojima je ključna riječ "proizvodnja", te da na tu temu svake godine pozove par uvaženih eksperata da prezentiraju svoje projekte i doprinose. Pozvani predavači su ujedno i uvodničari okruglog stola koji je sastavni dio satnice savjetovanja CTS, ali je otvoren za širu publiku. Ovime pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže u četvrtak 23.svibnja 2019 u 10.30 sati u dvorani „Galija“ Remisens hotela Admiral u Opatiji.

Ova inicijativa je započela na MIPRU 2017 u suradnji sa tvrtkom Danieli Automation iz Buttrija, Italija i Fakultetom elektrotehnike i računarstva iz Zagreba, a ista ekipa nastavlja i danas donositi birane teme koje ukazuju na pravce napretka vođenja procesa proizvodnje. Prve godine je centralna tema bila hijerarhijska klasifikacijska shema sustava za upravljanje proizvodnim procesima i kritička rasprava o osnovanosti i potrebitosti takvog modela, godinu nakon toga su prezentirani ogledni proizvodi takozvanih razina 1, 2 i 3, a ove godine smo koncentrirali našu pažnju na „Inteligentnu proizvodnju“ kroz tri odabrane teme: (1) Pristup Danieli Automation-a inteligentnoj tvornici, (2) Automatsko raspoređivanje, te (3) Iskustva tehnološkog transfera, od akademskog laboratorija na proizvodne pogone koncepta „Industrija 4.0“.


[natrag na događanja]
10. svibanj 2019
Dew Computing


Objavljena je knjiga o Dew Computingu


Springer je objavio novu knjigu o Dew Computing-u (Rosa računarstvo) kao začetnu razinu Dew-Fog-Cloud servisne hijerarhije. 


 
MIPRO otvara suradnju s:
  Public Administration
 


Prijašnji događaji
 
Projekti
 
Video
 
"MIPRO Gridvision" by Zorislav Šojat

Zorislav Šojat održava stranice orijentirane računalstvu, gdje se mogu pronaći mnogi video zapisi MIPRO konferencija, intervjui sa znanstvenicima i drugi zanimljivi materijali: http://gridvision.irb.hr/
 

Binarni kod
http://gridvision.irb.hr/Binarni_kod/


Dodjela Zlatne povelje MIPRO-a i razgovor s Branimirom Makancem

 

 
Kolumne
 
Suorganizatori - nasumično
Sveučilište u ZagrebuSveučilište u RijeciFER ZagrebPomorski fakultet RijekaTehnički fakultet Rijeka