Traži  English (United States) Hrvatski (Hrvatska)

inovativno promotivno partnerstvoUmjetnom inteligencijom prema EU višejezičnosti

Tehničko kosponzorstvo

 
Download

Prijenos autorskih prava (radovi na hrvatskom jeziku)

  Izjava o dozvoli upotrebe autorskog djela

 

 

Časopisi koji objavljuju odabrane
radove 
skupova MIPRO 

 

 

 

DOGAĐANJAVIJESTIPRESS
MIPRO povezuje ICT i društveno-humanističke znanosti

 

ICT kao generična tehnologija koja gradi novu tehničku civilizaciju i uvodi nove industrijske revolucije u gospodarstvu (Industry 4.0 i Društvo 5.0) ima sve više utjecaja na društveno-humanističkom području života i djelovanja.  U tom pogledu inicijativa prof. dr. M. Mauhera i akademika K. Skala da se u MIPRO uključe područja ekonomije, prava i ostali sektori društveno humanističkih znanosti otvorio nove konferencije u suorganizatorstvu MIPRO-a kao što su:

 

7. međunarodnu konferenciju s područja visokog obrazovanja koja će se održati 23. i 24. rujna u Opatiji u Vili Antonio. Tema konferencije će biti “Building Agile Organization", a organizator je Zagrebačka škola ekonomije i managementa,


Smart Sustainable Islands and Island as Lab for Socio-Technological Innovation SSIILS će se organizirati kao sekcija na 14th SDEWES konferenciji 30.10.2019.


Pravni Fakultet Sveučilišta u Zagrebu  pokreće inicijativu za  konferenciju na MIPRO 2020 iz  područje prava informacijskih tehnologija koja obuhvaća područje prava iz informacijske sigurnosti, zaštite osobnih podataka, elektroničke trgovine, kibernetičkog kriminaliteta, regulacije elektroničkih medija i regulacije Interneta.

 

 


[natrag na događanja]
15. lipanj 2019
Dew Computing


Objavljena je knjiga o Dew Computingu


Springer je objavio novu knjigu o Dew Computing-u (Rosa računarstvo) kao začetnu razinu Dew-Fog-Cloud servisne hijerarhije. 


 
MIPRO otvara suradnju s:
  Public Administration
 


Prijašnji događaji
 
Projekti
 
Video
 
"MIPRO Gridvision" by Zorislav Šojat

Zorislav Šojat održava stranice orijentirane računalstvu, gdje se mogu pronaći mnogi video zapisi MIPRO konferencija, intervjui sa znanstvenicima i drugi zanimljivi materijali: http://gridvision.irb.hr/
 

Binarni kod
http://gridvision.irb.hr/Binarni_kod/


Dodjela Zlatne povelje MIPRO-a i razgovor s Branimirom Makancem

 

 
Kolumne
 
Suorganizatori - nasumično
Ekonomski fakultet RijekaTehničko veleučilište u ZagrebuHATZUNIPUT-HT Zagreb