Traži  English (United States) Hrvatski (Hrvatska)

inovativno promotivno partnerstvoUmjetnom inteligencijom prema EU višejezičnosti

Tehničko kosponzorstvo

 
Download

Prijenos autorskih prava (radovi na hrvatskom jeziku)

  Izjava o dozvoli upotrebe autorskog djela

 

 

Časopisi koji objavljuju odabrane
radove 
skupova MIPRO 

 

 

 

DOGAĐANJAVIJESTIPRESS
Ericsson Nikola Tesla sudjelovao na panelu o poslovanju u EU okruženju

Na svečanom događanju održanom 25. siječnja u Zagrebu, kompanija Mondo INC Zagreb, u čijem je sastavu Adria Media Zagreb kao jedna od najvećih medijskih kuća u Hrvatskoj, predstavila je ekskluzivno partnerstvo EURACTIV mreže za Hrvatsku. EURACTIV je dio paneuropske medijske mreže i specijalizirani je kanal za politike Europske unije koji objedinjuje vijesti iz cijele Europe.
 
Predstavljanje portala Euractiv.hr podržali su i izaslanici predsjednika Hrvatskog sabora i predsjednika Vlade te hrvatskih europarlamentaraca, kao i predstavnici diplomatskog zbora, nevladinog sektora, gospodarstva te hrvatskih i europskih medija.
 
Tijekom ovog događanja posebno je zanimljiv bio EURACTIV TALK. Na njemu su o iskustvima poslovanja nakon prijema u EU s Đurđicom Klancir, glavnom urednicom portala Euroactiv.hr, razgovarali hrvatski gospodarstvenici – Gordana Kovačević, predsjednica kompanije Ericsson Nikola Tesla, Gordan Kolak, predsjednik Uprave tvrtke Končar, te suosnivač i izvršni direktor Infobipa Silvio Kutić.
 
„Ericsson Nikola Tesla je kompanija koja se stalno transformira, i prije i nakon ulaska Hrvatske u EU. Stalno nudimo nove proizvode i nova rješenja te konstantno zapošljavamo. Međutim, ulaskom Hrvatske u EU otvorile su nam se nove mogućnosti, posebno u segmentu fondova EU i digitalne transformacije. To nas motivira da ostvarujemo nove poslovne mogućnosti na tržištu EU“, rekla je Gordana Kovačević.

 
 

Izvor: https://www.ericsson.hr/20230126-panel-eu


[natrag na vijesti]
30. siječanj 2023
Dew Computing


Objavljena je knjiga o Dew Computingu


Springer je objavio novu knjigu o Dew Computing-u (Rosa računarstvo) kao začetnu razinu Dew-Fog-Cloud servisne hijerarhije. 


 
MIPRO otvara suradnju s:
  Public Administration
 


Prijašnji događaji
 
Projekti
 
Video
 
"MIPRO Gridvision" by Zorislav Šojat

Zorislav Šojat održava stranice orijentirane računalstvu, gdje se mogu pronaći mnogi video zapisi MIPRO konferencija, intervjui sa znanstvenicima i drugi zanimljivi materijali: http://gridvision.irb.hr/
 

Binarni kod
http://gridvision.irb.hr/Binarni_kod/


Dodjela Zlatne povelje MIPRO-a i razgovor s Branimirom Makancem

 

 
Kolumne
 
Suorganizatori - nasumično
ENT ZagrebA1 HrvatskaEkonomski fakultet RijekaTehničko veleučilište u ZagrebuHATZ