Traži  English (United States) Hrvatski (Hrvatska)

inovativno promotivno partnerstvoUmjetnom inteligencijom prema EU višejezičnosti

Tehničko kosponzorstvo

 
Download

Prijenos autorskih prava (radovi na hrvatskom jeziku)

  Izjava o dozvoli upotrebe autorskog djela

 

 

Časopisi koji objavljuju odabrane
radove 
skupova MIPRO 

 

 

 

DOGAĐANJAVIJESTIPRESS
Prof. dr. sc. Goran Vukelić s PFRI-ja dobitnik nagrade Zaklade Sveučilišta u Rijeci
Zaklada Sveučilišta u Rijeci je 14. prosinca 2022. godine dodijelila godišnje nagrade za znanost, umjetnost i transfer tehnologije.

Nagradu Zaklade Sveučilišta u Rijeci za 2021. godinu u kategoriji znanstvenik u području Tehničkih i biotehničkih znanosti je dobio prof. dr. sc. Goran Vukelić s Pomorskog fakulteta u Rijeci. Nagradu su uručili ravnateljica Zaklade, izv. prof. dr. sc. Bojana Ćulum Ilić, te predsjednik Upravnog odbora Zaklade, prof. dr. sc. Damir Zec.
 
Nagrada Zaklade Sveučilišta u Rijeci svake se godine dodjeljuje najzaslužnijim mladim i iskusnim znanstvenicima i umjetnicima koji su iznimnim doprinosom u znanstveno-istraživačkom i umjetničkom radu, odnosno svojim javnim i sveukupnim djelovanjem pridonijeli razvoju znanosti i umjetnosti na Sveučilištu u Rijeci, te akademskoj i široj zajednici.
 
U obrazloženju nagrade se ističe da je prof. dr. sc. Goran Vukelić u 2021. godini objavio 11 znanstvenih radova u časopisima, od čega tri rada u časopisima kategoriziranim u Q1 kvartil, pet radova u časopisima kategoriziranim u Q2 kvartil, te je s izlaganjima sudjelovao u radu tri međunarodne konferencije. Radovi su većinom rezultat istraživanja na UNIRI projektu "Analiza oštećenja materijala u morskom okolišu" kojeg je prof. dr. sc. Vukelić voditelj. Kroz projekt je ostvarena suradnja s riječkim brodogradilištima te znanstvenim institucijama u Francuskoj, Iranu, Poljskoj i Crnoj Gori, te je dosad izrađena jedna doktorska disertacija, a druga je u pripremi.
 
 

Izvor: https://www.pfri.uniri.hr/web/hr/index.php


[natrag na vijesti]
21. prosinac 2022
Dew Computing


Objavljena je knjiga o Dew Computingu


Springer je objavio novu knjigu o Dew Computing-u (Rosa računarstvo) kao začetnu razinu Dew-Fog-Cloud servisne hijerarhije. 


 
MIPRO otvara suradnju s:
  Public Administration
 


Prijašnji događaji
 
Projekti
 
Video
 
"MIPRO Gridvision" by Zorislav Šojat

Zorislav Šojat održava stranice orijentirane računalstvu, gdje se mogu pronaći mnogi video zapisi MIPRO konferencija, intervjui sa znanstvenicima i drugi zanimljivi materijali: http://gridvision.irb.hr/
 

Binarni kod
http://gridvision.irb.hr/Binarni_kod/


Dodjela Zlatne povelje MIPRO-a i razgovor s Branimirom Makancem

 

 
Kolumne
 
Suorganizatori - nasumično
Ekonomski fakultet RijekaTehničko veleučilište u ZagrebuHATZUNIPUT-HT Zagreb