Traži  English (United States) Hrvatski (Hrvatska)

inovativno promotivno partnerstvoUmjetnom inteligencijom prema EU višejezičnosti

Tehničko kosponzorstvo

 
Download

Prijenos autorskih prava (radovi na hrvatskom jeziku)

  Izjava o dozvoli upotrebe autorskog djela

 

 

Časopisi koji objavljuju odabrane
radove 
skupova MIPRO 

 

 

 

DOGAĐANJAVIJESTIPRESS
OiV otvorili obnovljeni objekt

Nedavno je u prisustvu ministra mora, prometa i infrastrukture Olega Butkovića, ministra državne imovine Gorana Marića, državnog tajnika Željka Tufekčića otvorena novoobnovljena zgrada Odašiljača i veza d.o.o., inače brončanog sponzora jubilarnog 40. skupa MIPRO 2017 i skupnog člana MIPRO-a, čiji je direktor Mate Botica.

-Odašiljači i veze d.o.o. kao trgovačko društvo za prijenos i odašiljanje radijskih i televizijskih programa za račun drugih, u 100% vlasništvu Republike Hrvatske, odgovorno i u cijelosti izvršava obveze koje proizlaze iz usvojenih dokumenata Hrvatskog sabora, Vlade Republike Hrvatske i ostalih tijela i institucija Republike Hrvatske koje se odnose na djelatnost od strateškog interesa za državu i dobrobit cjelokupnog društva, rekao je Mate Botica osvrnuvši se i na planove u budućnosti po pitanju provedbe Nacionalnog programa razvoja širokopojasne agregacijske infrastrukture, početka testnog emitiranja digitalnog radija te izgradnje nove zgrade Odašiljača i veza unutar idućih nekoliko godina.

Ministri Butković i Marić izrazili su zadovoljstvo rekonstrukcijom zgrade i prezentacijom planova vodstva Odašiljača i veza. -Odašiljači i veze su tvrtka koja ima izuzetno puno potencijala za svjetlu budućnost. Po pitanju projekata kao što je bila rekonstrukcija ovog objekta u kojem smo danas i izgradnje novog objekta u suradnji s partnerima, moram vas pohvaliti i reći da u svakom smislu imate moju podršku, istaknuo je ministar Goran Marić. -Osobno i kao predstavnik vlasnika podupirem svaku težnju izvrsnosti i napretku te podržavam Upravu Odašiljača i veza da provede zacrtane planove, kazao je ministar Oleg Butković.

Botica je dodao: -Obzirom na derutnost prostora i nužnost osiguranja humanih uvjeta rada u objektu kojeg nazivamo i „Objekt Žitnjak“, krenulo se u rekonstrukciju i energetsku obnovu poslovne zgrade, projekt vrijedan 6.169.727,48 kn. Danas, 2 godine nakon početka radova, s uporabnom dozvolom u rukama ponosno objavljujemo da je zgrada iz D energetskog razreda postala zgradom B energetskog razreda. Isto tako, kreiran je dvostruko veći radni prostor za djelatnike. Umjesto dotad 44 radna mjesta, prostor se pretvorio u mjesto rada za 96 djelatnika. Želimo naglasiti da ovo za OiV dugoročno predstavlja racionalizaciju troškova i put ka još uspješnijem i boljem društveno odgovornom poslovanju.


[natrag na događanja]
3. listopad 2017
Dew Computing


Objavljena je knjiga o Dew Computingu


Springer je objavio novu knjigu o Dew Computing-u (Rosa računarstvo) kao začetnu razinu Dew-Fog-Cloud servisne hijerarhije. 


 
MIPRO otvara suradnju s:
  Public Administration
 


Prijašnji događaji
 
Projekti
 
Video
 
"MIPRO Gridvision" by Zorislav Šojat

Zorislav Šojat održava stranice orijentirane računalstvu, gdje se mogu pronaći mnogi video zapisi MIPRO konferencija, intervjui sa znanstvenicima i drugi zanimljivi materijali: http://gridvision.irb.hr/
 

Binarni kod
http://gridvision.irb.hr/Binarni_kod/


Dodjela Zlatne povelje MIPRO-a i razgovor s Branimirom Makancem

 

 
Kolumne
 
Suorganizatori - nasumično
IRB ZagrebHAKOMKončar Elektroindustrija ZagrebENT ZagrebA1 Hrvatska