Traži  English (United States) Hrvatski (Hrvatska)
Tehničko kosponzorstvo

 
Pohrana događanja
Priključite se projektu za popularizaciju STEM područja - poziv

MIPRO je jedan od 8 partnera na projektu popularizacije STEM-a Hrvatskog prirodoslovnog društva iz Zagreba pod nazivom “Rijeke znanja”. Projekt je sufinanciran bespovratnim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda.

U projektu, osim MIPRO-a, sudjeluju i Institut za medicinska istraživanja i medicinu rada, Hrvatsko kemijsko društvo, Udruga za prirodu, okoliš i održivi razvoj Sunce, Udruga Docendo discimus, Tvornica znanosti, Udruga Klikeraj, Udruga za promicanje prirodnih znanosti, Institut Mediterran – Udruga za kulturno i znanstveno proučavanje Mediterana te karlovačka Mješovita industrijsko-obrtnička škola.

Svrha projekta „Rijeke znanja“ je izgradnja kapaciteta organizacija civilnoga društva za provedbu aktivnosti popularizacije znanosti, poglavito u području fizike, kemije i zaštite okoliša. 

Projektom će se educirati budući popularizatori, njih 36, dok će partnerske organizacije u projektu unaprijediti svoje vještine u području upravljanja. Dodatno će se u sklopu popularizacije znanosti provesti radionice i predavanja na području cijele države jer partneri projekta pokrivaju sve regije Hrvatske, a posebno će biti zanimljiv novi trajni postav interaktivnoga sadržaja u karlovačkoj Mješovitoj industrijsko-obrtničkoj školi, koji će se izraditi tijekom projekta. Više informacija o projektu saznajte na Facebook stranici projekta „Rijeke znanja“.

Ovaj poziv odnosi se na prijavu potencijalnih popularizatora koji su željni dodatno usavršiti svoje znanje. MIPRO je kao partner dužan osigurati 4 popularizatora znanosti koji trebaju imati obrazovanje iz područja fizike, kemije ili biologije.

Detaljnije informacije za popularizatore: 
Rijeke znanja - informacije za popularizatore 
Graficki prikaz -Trening_Edukacija 

Nadamo se da ćete prepoznati svoj interes i pomoći u jačanju kapaciteta za popularizaciju STEM-a. 

Prijave su otvorene do prijave svih 4 popularizatora, a zaključno do petka, 10.9.2021.

- - - 
MIPRO kontakt za prijavu:
telefon: 051/423-984
email: mipro@mipro.hr


[natrag na događanja]
2. rujan 2021